Nyproduktion

SÖDRA ÄSPET WILLA NORDIC BOSTADSRÄTTER OCH TOMTER

Vi har sedan slutet av 2015 förmedlat bostadsrätter och tomter i området Södra Äspet som ligger i södra Åhus, 700 m från havet.

Ett gemytligt boende med närhet till hav, skog, hamn och den mysiga byn.

Det finns tre etapper planerade i området. I etapp 1 finns det tomter och bostadsrätter i markplan, 3 storlekar med egen täppa och låg månadskostnad. I etapp 2 och 3 finns det tomter och parhus planerade.

Tomterna: Till tomterna är Willa Nordic leverantör av er nya bostad ni kommer att bygga. Mer information och kontaktperson når du på Willa Nordics hemsida för området.

Bostadsrätterna: Bostadsrätterna är uppförda av Willa Nordic med modern design både interiört & exteriört. Marklägenhet i 1-plan, låg månadsavgift, infart till bilen & baksida med altanplats mot innergården. Hög standard med bl.a golvvärme, Ballingslövskök och Miele maskiner.

Information: Vi har samlat all information om både tomterna och bostadsrätterna i Södra Äspet på en egen hemsida.

FISKARHEDENVILLAN

Skærmbillede 2014-12-14 13.29.32

Just nu har vi flera projekt på gång i samarbete med Fiskarhedenvillan.

Domherren – Invändig yta: 144 m2, Antal Rum: 5 

Ett hus för dig som ställer höga krav på ditt boende. Med väl tilltagna gemensamhetsutrymmen, ryggåstak i vardagsrum och separat sovrumsdel med stort badrum, får du ett hem utöver det vanliga… Läs mer här

Klint 01 – Invändig yta: 132 m2, Antal Rum: 5 

Ett stort 1-planshus med generösa ytor. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett fint ljusinsläpp. Växer familjen och de tre sovrummen känns för få, är det enkelt att göra om allrummet till ett sovrum…Läs mer här

Skærmbillede 2014-12-14 13.28.52

Varför Fiskarhedenvillan!

Fiskarhedenvillan ritar och levererar färdiga villabyggsatser. Materialet är färdigkapat och huset byggs på plats, snabbt, säkert och utan spill. Dessutom hjälper dom dig hela vägen, från första skiss till inflyttning. Fördelen med detta arbetssätt är möjligheterna. Vill du flytta fönster, förlänga huset eller bygga ett snirkligt prinsesstorn, så länge det är i linje med kommunens plan- och områdesbestämmelser, så hjälper Fiskarhedenvillan dig att förverkliga din dröm.

Mittnyanhus.tv från Fiskarhedenvillan

Besök Fiskarhedenvillans Hemsida här för mera inspiration

Kontakt till en Fiskarhedenvillan säljare i Åhus & Kristianstad

Skærmbillede 2014-12-14 13.49.50

 

QBOSTADEN – ETT HANTVERK FRÅN ÅHUS

Qbostaden är ett koncept baserat på en anpassningsbar konstruktion i hög underhållsfri byggnadsstandard och till låga driftskostnader utifrån miljömedvetna val!

Huset tillverkas och sätts ihop till en färdig bostad i vår monteringshall i Åhus.Bygg villa eller fritidshus, helt och hållet efter Ert krav.

Se mer info på www.qbostaden.se. eller kontakta deras konsulent Anders Bodin på 0768-824454, info@qbostaden.se

 

 

Vi står gärna till tjänst både för dig som vill köpa eller sälja.

Du når oss på telefon 044-24 74 44 eller via mail info@martenssonmaklare.se.

Stänga