Nyproduktion

SÖDRA ÄSPET WILLA NORDIC HUS OCH TOMTER

Vi har sedan slutet av 2015 förmedlat bostadsrätter, kedjehus och tomter i området Södra Äspet som ligger i södra Åhus, 700 m från havet.

Ett gemytligt boende med närhet till hav, skog, hamn och den mysiga byn.

Det finns tre etapper i området. I etapp 1 finns det tomter och bostadsrätter i markplan (allt slutsålt). I etapp 2 finns friköpta kedjehus (6 st kvar) och tomter  (1 st kvar). I etapp 3 finns det 17 st tomter kvar.

Tomterna: Till tomterna är Willa Nordic leverantör av er nya bostad ni kommer att bygga. Mer information och kontaktperson når du på Willa Nordics hemsida för området.

Kedjehus: Nyckelfärdigt Willa Nordic 1-plans kedjehus inkl carport, anlagd trädgård, uppfart & altan i Åhus. Husen är uppförda med modern design både interiört & exteriört. Hög standard med bl.a golvvärme, Ballingslövskök och Miele maskiner.

Information: Vi har samlat all information om både tomterna och kedjehus i Södra Äspet på en egen hemsida.

FISKARHEDENVILLAN

Sedan 1993 har vi som hustillverkare hjälpt våra kunder att bygga hus. Fiskarhedenvillan har alltid byggt hus i lösvirke. Det innebär att vi bygger alla våra hus på plats på kunden tomt, en bräda i taget. Detta gör att du som kund till Fiskarhedenvillan kan vara med och påverka hur ditt ut ska se ut i en väldigt hög utsträckning. Vi väljer att kalla vår flexibilitet för frihet, en frihet som för dig som kund innebär att du själv får välja.

Här nedan har vi samlat all information om hur det går till att bygga nytt hus. (Länken går till: https://fiskarhedenvillan.se/bygga-nytt-hus)

Se mer info på www.fiskarhedenvillan.se. eller kontakta den lokala agent Peter Carlsen på 044-217085 eller via mejl på peter.carlsen@fiskarhedenvillan.se

QBOSTADEN – ETT HANTVERK FRÅN ÅHUS

Qbostaden är ett koncept baserat på en anpassningsbar konstruktion i hög underhållsfri byggnadsstandard och till låga driftskostnader utifrån miljömedvetna val!

Huset tillverkas och sätts ihop till en färdig bostad i vår monteringshall i Åhus. Bygg villa eller fritidshus, helt och hållet efter Ert krav.

Se mer info på www.qbostaden.se. eller kontakta deras konsulent Anders Bodin på 0768-824454, info@qbostaden.se

 

 

Vi står gärna till tjänst både för dig som vill köpa eller sälja.

Du når oss på telefon 044-24 74 44 eller via mail info@martenssonmaklare.se.

Stänga