Om oss

Vi har den stora fördelen att få bo och verka i Åhus och uppleva omgivningarna med sina milslånga sandstränder, bördiga slätter och inte minst gott om butiker och service som har öppet året runt.

Vi som jobbar här bor i samma kvarter där vi arbetar och känner till det mesta om omgivningarna och husen. Vi vet vilka bostäder som sålts, vilka som snart är till salu och vilka som skulle vilja bo i dem. Vi vet också var dagis, butiker och skolor finns, genvägen till bussen och när den går.

Vi bor och jobbar i Åhus hela året om. Vi kan vår by utan och innan.

Vi har även objekt på andra orter runt om i Skåne, men vårt kontor och våra hjärtan finns i Åhus. Det är här vi fokuserar. Jenz Mårtensson etablerade Mårtensson Mäklare sommaren 1994. Idag är vi ett familjeföretag.

Att hjälpa människor i sitt livs största affär är vår drivkraft. Vårt mål är kanske inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren. Vår vision är att ha nöjda köpare och säljare i alla våra affärer – vi lever nämligen av nöjda kunder som rekommenderar oss vidare.

Förtroende, erfarenhet och kunskap är våra ledord som är lika viktiga oavsett om Du köper eller säljer villa, fritidshus eller bostadsrätt. Ring, skriv, maila, faxa eller besök oss för en personlig träff. Vårt kontor finns såklart mitt i byn på Köpmannagatan i Åhus.

Till oss är alla välkomna hälsar Jenz, Carina och Kent!


Samarbetspartners & Organisationer som vi är en del av

Vi står gärna till tjänst både för dig som vill köpa eller sälja.

Du når oss på telefon 044-24 74 44 eller via mail info@martenssonmaklare.se.

Stänga